Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

7ο Δημοτικό-Νηπιαγωγείο Παλλήνης:Πλημμύρισε για δεύτερη συνεχή χρονιά ....

 
 
Πήραμε και δημοσιεύουμε,χωρίς επιπλέον σχόλια,επιστολή του συνδημότη μας Ηλία Γερακάρη,ανεξάρτητου συμβούλου Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης
 
 

Με αφορμή μια μικρή σε ένταση βροχόπτωση την Παρασκευή το βράδυ 24/01/2014, αντικρίσαμε μια ακόμη καταστροφή στο 7ο Νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολειό Παλλήνης.
Το Σάββατο το πρωί οι γονείς του σχολείου μας, καλέσαμε θεσμικούς αρμόδιους παράγοντες από την περιφέρεια Αττικής και το μεσημέρι μας έστειλαν κλιμάκια της τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας Ανατολικής Αττικής. Παρόν ήμασταν γονείς του σχολείου, μαζί με τον πρόεδρο  του συλλόγου γονέων του σχολείου μας και τις δύο διευθύντριες δημοτικού και νηπιαγωγείου Παλλήνης.
Η προσωπική μου άποψη από το αποτέλεσμα της πρώτης κουβέντας που είχαμε με τους αρμόδιους της τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, είναι ότι το μπαλάκι της ευθύνης θα πέσει για άλλη μια φορά σε εμάς τους γονείς. Και φυσικά δεν εννοώ την ευθύνη για την υλοποίηση του έργου προστασίας του σχολείου μας από πλημμύρες, γιατί με αυτούς τους ανθρώπους που έχουμε στις διοικήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών αυτό το έργο δεν προβλέπω να υλοποιείτε ποτέ. Εννοώ την ευθύνη για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας.
Τι δεν καταλαβαίνετε ?   
Μήπως έχουμε πολιτική αντιπροσώπευση για να ακούγετε η γνώμη μας ?
Μήπως έχουμε Δημοκρατία για να πραγματοποιούνται τα αυτονόητα πριν συμβεί το κακό ?
Μήπως νομίζουμε ότι το παρωχημένο γραφειοκρατικό και μιζαδόρικο πολιτικό σύστημα, θα μας δώσει άμεσα την λύση ?
Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, γιατί σε αυτό το δρόμο που είμαστε θα συμβαίνουν όλο και χειρότερα για εμάς και τα παιδιά μας ?



 


 Γερακάρης Ηλίας
Ανεξάρτητος Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου