Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Αναξιοπιστία και αδιαφορία από τη δημοτική αρχή


Η αναξιοπιστία και η αδιαφορία της διοίκησης Ζούτσου για σημαντικά έργα βελτίωσης της ποιότητας της ζωής των πολιτών στις δημοτικές ενότητες Γέρακα και Παλλήνης αποκαλύφθηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση (20/10/2016) του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μετά από σχετική ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης, Τάσου Μπουντουβά και της δημοτικής συμβούλου Μίλιας Κόπτη,  η δημοτική αρχή παραδέχτηκε ότι 5 σημαντικά έργα, τα οποία είχαν συμπεριληφθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το τρέχον έτος, δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου.
Πρόκειται για το δίκτυο ομβρίων Γέρακα, τις αναπλάσεις του τριγώνου Κάντζα και της πλατείας Μακεδονίας Γέρακα, καθώς και την ανακατασκευή υφιστάμενων παιδικών χαρών τόσο στο Γέρακα, όσο και στην Παλλήνη.
Στην ίδια συνεδρίαση οι σύμβουλοι της Παρέμβασης για έναν άλλο Δήμο κατέθεσαν 3  προτάσεις που σχετίζονται με την:
·         - τοποθέτηση καθρέπτη επί της οδού Λεονταρίου, στο ύψος της γωνίας του εργοστασίου «Καμπά», προς αποφυγή ατυχημάτων και διευκόλυνση της κυκλοφορίας οχημάτων,
·            -  επισκευή των πεζοδρομίων κοντά στα σχολικά συγκροτήματα με ταυτόχρονη απομάκρυνση θάμνων και δένδρων που δυσχεραίνουν τη διέλευση μαθητών/τριών και πεζών,

·           -  απόκτηση του αναγκαίου εξοπλισμού για τις εθνικές επετείους, ώστε να μην ξοδεύονται κάθε φορά χρήματα για εξέδρες και ηχητικά.




                                                                  ο επικεφαλής 
                                                                  Αναστάσιος Μπουντουβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου